Wij helpen u met het bereiken van de gewenste resultaten

American Fit & Health Center

Bij ons kunt u volledige voedingsschema’s bekomen die u perfect zullen helpen bij het afslanken of aankomen van gewicht. Onze jarenlange ervaring met diverse wedstrijdatleten en onze universitaire opleiding garandeert verbluffende resultaten!

Zowel topatleten als recreatieve sporters kiezen voor American Fit and Health Center.
Voor een resultaat in harmonie met de gestelde verwachtingen. Een slanker of gespierder lichaam start niet enkel met training en lichaamsbeweging maar vraagt ook de juist voeding.

Twijfel daarom niet langer en kom vandaag nog langs om samen uw doelstellingen en wensen te bespreken. U zal zien dat wij, samen met u, een perfect haalbaar schema zullen opstellen dat tot ongeziene resultaten zal leiden! Ook via onze contactpagina kunt u ons contacteren voor verdere info.

Fitness

Voel u goed in uw vel en start meteen met een trainingsprogramma op maat van uw behoeftes bij American Fit & Health Center! Deze fitness heeft de beste apparatuur en de beste zorgen.

Bodybuilding

Train uw spieren, ga voor bodybuilding en kom langs bij American Fit & Health Center. Bodybuilding kampioenen als personal coach. Daag uw spieren maximaal uit!

Powerplate

U wenst gezond af te slanken, uw figuur te corrigeren of uw huidbeeld te verbeteren op een snelle manier? Kies dan voor het Powerplate programma van American Fit & Health Center. 

Voedingsadvies

Wie wil afslanken of aan spierversterking wil doen heeft nood aan de juiste voeding. American Fit & Health Center zorgt voor een correcte voedingsbegeleiding en geeft u tips en advies!

Sauna

Sauna, ontspanning, relaxen en een goede bloeddoorstroming: American Fit & Health Center heeft het allemaal. Ideaal om uit te blazen na een stomende trainingssessie.

Personal Coach

Ga voor personal training dankzij de personal coaches van American Fit & Health Center. Voor fitness, bodybuilding en afslanken. Professionele begeleiding gegarandeerd.