Met Powerplate ligt uw droomfiguur binnen handbereik

American Fit & Health Center-powerplate

Wie een gezond en sterk lichaam wenst, komt best eens langs bij American Fit & Health Center om de Powerplate te Merksem uit te testen. Powerplate is een revolutionaire methode die bestaat uit simpele, korte trainingen. Daarnaast biedt deze fitness ook voedingsbegeleiding en cardiotraining aan. Op die manier bent u bij American Fit & Health Center zeker van een efficiënt en gezond resultaat.

De voordelen van Powerplate

De Powerplate versterkt de spieren, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt het basaalmetabolisme. Door middel van vibratie worden vet en cellulitis opgegeven. Elke training duurt slechts 10 à 20 minuten.
Powerplate maakt verklevingen los en zorgt ervoor dat samengeklonterde cellen loskomen en verschrompelen. Door de dieptebehandeling worden de elasticiteit van de huid en de onderhuidse bindweefsels langdurig verbeterd. U vermagert dus zienderogen, krijgt een strakker bindweefsel en een zichtbaar strakkere huid. Ideaal dus voor wie wil afslanken zonder uren te moeten spenderen in de fitness.

Helpt ook tegen stress

De Powerplate werkt ook zeer bevorderend voor de afname van stress. Daarnaast herstelt de hormoonbalans zich, waardoor men zich prettiger voelt. U voelt zich dus volledig ontspannen na elke training! Contacteer American Fitness vrijblijvend voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een kennismakende sessie Powerplate te Merksem!