Menu

Met Powerplate ligt uw droomfiguur binnen handbereik!

Werken met Powerplate is een revolutionaire methode die bestaat uit simpele, korte trainingen. Hiernaast bieden wij ook voedingsbegeleiding en cardio training toe indien gewenst. Op die manier bent u bij ons zeker van een gegarandeerd resultaat.

De voordelen van de Powerplate

De Powerplate versterkt de spieren, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt het basaal metabolisme. Door middel van vibratie worden vet en cellulite blokkages opgegeven. Elke training duurt slechts 10 à 20 minuten.

Powerplate maakt verklevingen los en zorgt ervoor dat samengeklonterde cellen loskomen en verschrompelen. Door de dieptebehandeling worden de elasticiteit van de huid en de onderhuidse bindweefsels langdurig verbeterd. U vermagert dus zienderogen, krijgt een strakker bindweefsel en een zichtbaar strakkere huid. Ideaal dus voor wie wil afslanken zonder uren te moeten spenderen in de fitness.

De Powerplate werkt ook zeer bevorderend voor de afname van stress. Daarnaast herstelt de hormoonbalans zich, waardoor men zich prettiger voelt. U voelt zich dus volledig ontspannen na elke training!

Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina voor informatie of maak meteen een afspraak voor een kennismakende sessie!