Met Powerplate ligt uw droomfiguur binnen handbereik!

American Fit & Health Center

Werken met Powerplate is een revolutionaire methode die bestaat uit simpele, korte trainingen. Hiernaast bieden wij ook voedingsbegeleiding en cardio training toe indien gewenst. Op die manier bent u bij ons zeker van een gegarandeerd resultaat.

De voordelen van de Powerplate

De Powerplate versterkt de spieren, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt het basaal metabolisme. Door middel van vibratie worden vet en cellulite blokkages opgegeven. Elke training duurt slechts 10 à 20 minuten.

Powerplate maakt verklevingen los en zorgt ervoor dat samengeklonterde cellen loskomen en verschrompelen. Door de dieptebehandeling worden de elasticiteit van de huid en de onderhuidse bindweefsels langdurig verbeterd. U vermagert dus zienderogen, krijgt een strakker bindweefsel en een zichtbaar strakkere huid. Ideaal dus voor wie wil afslanken zonder uren te moeten spenderen in de fitness.

De Powerplate werkt ook zeer bevorderend voor de afname van stress. Daarnaast herstelt de hormoonbalans zich, waardoor men zich prettiger voelt. U voelt zich dus volledig ontspannen na elke training!

Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina voor informatie of maak meteen een afspraak voor een kennismakende sessie!

Fitness

Voel u goed in uw vel en start meteen met een trainingsprogramma op maat van uw behoeftes bij American Fit & Health Center! Deze fitness heeft de beste apparatuur en de beste zorgen.

Bodybuilding

Train uw spieren, ga voor bodybuilding en kom langs bij American Fit & Health Center. Bodybuilding kampioenen als personal coach. Daag uw spieren maximaal uit!

Powerplate

U wenst gezond af te slanken, uw figuur te corrigeren of uw huidbeeld te verbeteren op een snelle manier? Kies dan voor het Powerplate programma van American Fit & Health Center. 

Voedingsadvies

Wie wil afslanken of aan spierversterking wil doen heeft nood aan de juiste voeding. American Fit & Health Center zorgt voor een correcte voedingsbegeleiding en geeft u tips en advies!

Sauna

Sauna, ontspanning, relaxen en een goede bloeddoorstroming: American Fit & Health Center heeft het allemaal. Ideaal om uit te blazen na een stomende trainingssessie.

Personal Coach

Ga voor personal training dankzij de personal coaches van American Fit & Health Center. Voor fitness, bodybuilding en afslanken. Professionele begeleiding gegarandeerd.