Menu

Groepsfitness

Snel afslanken en verstevigen op een toffe manier met blijvend resultaat? Dat kan bijAmerican Fit & Health Center waar wij u de nodige fitness groepslessen aanbieden waarbij het gezelschap en de opzwepende muziek u extra motivatie en plezier zullen geven. Kortom: dynamische groepslessen, vol stoere moves waarbij u goed kunt werken aan zowel conditie als vetverbranding.

Zumba: train uw lichaam op het ritme van latino muziek, deze nieuwste fitness rage met veel Fun en ritme zal iedereen bekoren die van dansen en bewegen houd.

Virtual spinnen: indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Snel resultaat is mogelijk waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt op het ritme van de muziek en met de motivatie van de coach bereikt u resultaten als nooit voorheen dit alles op een reuze scherm.

TOTAL BODY:in kleine groepen trainen zoals u dit zou doen met een personal coach voor de echte fitness liefhebbers met een mengeling van diverse trainingen zoals TRX - kettelbel - rope - boks etc. contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het vastleggen van een reservatie.