Bodybuilding met de beste begeleiding

Wie geïnteresseerd is in bodybuilding in Merksen moet gegarandeerd eens binnenspringen bij American Fit & Health Center. Deze fitness heeft alles in huis en de juiste kennis om de spieren maximaal uit te dagen, zelf als u niet van plan bent om wedstrijden te doen helpen wij u bij het behalen van uw droomfiuur.

Trainen met een kampioen

Train onder begeleiding van een kampioen. Patrick Alleman is al diverse keren Belgisch en internationaal bodybuilding kampioen geweest en weet als geen ander hoe het beste resultaat te behalen. Jonas De Munck (Ironize), Elke Van Den Bergh & Alleman Michael zijn personal coaches die aan de slag gaan met doorgedreven trainingssystemen, technieken en de juiste voeding. Na enkele weken zult u trots zijn op uw lichaam en conditie. American Fit & Health Center biedt u daarnaast de beste apparatuur aan waar de concurrentie enkel maar kan van dromen.

Word lid

Wenst u de volgende kampioen bodybuilding, men’s physique, bikini of body fitness te worden? Kom dan meteen langs en wordt lid van American Fit & Health Center! Want enkel met een correct voedingsplan, en intensieve training kunt u ervoor zorgen dat uw droom uitkomt.

Neem contact op voor meer info

Ook als u nog vragen over bodybuilding in Merksem heeft, bent u steeds welkom bij American Fitness. Stel ze aan een van de vele personal coaches en zij helpen u met plezier verder. Aarzel dus niet om te investeren in eigen lichaam.